Află aici totul despre înscrierea în clasa pregatitoare, la şcolile din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov a stabilit centrele în care se va face evaluarea psihologică şi a publicat pe site condiţiile de înscriere. Astfel, în judeţul Braşov vor fi 14 centre de evaluare din care cinci în municipiu, informează.

La Braşov centrele sunt la Şcoala Generală nr. 13, Şcoala nr. 6, Şcoala nr. 2, Şcoala nr. 25 şi la Colegiul Naţional „Aprily Lajos", fiecare centru având arondate alte şcoli. Evaluarea preşcolarilor se va face în perioada 20-29 februarie 2012. Înainte de a se prezenta la centrul de care aparţine şcoala unde vrea să-şi înscrie copilul, părinţii trebuie să obţină o adeverinţă de la medicul de familie prin care se atestă faptul că preşcolarul este „clinic sănătos" /„apt pentru şcoală".

Rezultatele evaluării vor fi comunicate în scris părinţilor şi nu pot fi contestate. Comisiile speciale vor realiza evaluare psihosomatică a copiilor doar la cererea părinţilor. „Se va evalua psihosomatic copilul doar la cererea părintelui. Nu toţi copiii vor fi evaluaţi", a precizat Vasilica Diaconu, inspector şcolar adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, citată de monitorul expres. .
În Braşov se vor forma peste 200 de clase pregătitoare în această toamnă.

Află aici toate informaţiile despre clasa pregatitoare

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite