A apărut un nou tip de escrocherie. Nu vă lăsaţi păcăliţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Poliţiştii atrag atenţia braşovenilor să nu se mai încreadă în persoane necunoscute, care, cu diverite pretexte, le cer sume mari de bani, chipurile cu împrumut pentru a-şi rezolva nişte cazuri grave.

Doi braşoveni au devenit victime ale escrocilor şi au rămas fără 20.000 de lei. Primul dintre ei a fost abordat pe strada Nicolae Bălcescu. Sub pretextul că nu cunosc unde se află Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov,unde ar fi internată o cunoștință,victimă a unui accident rutier,cei doi i-au solicitat să le arate drumul spre spital.

Reclamantul a urcat în autoturismul respectiv,iar în drum spre spital cele două persoane i-au cerut bani pentru operaţie spunând că nu au la ei doar valută şi nu mai au unde să o schimbe. Victima le-a dat 11.000 de lei. Aceșia au promis că se vor întoarce să restituie banii,ceea ce nu s-a mai întâmplat.

O altă bătrână a căzut şi ea în plasa escrocilor. Le-a dat 7.000 de lei şi o casetă cu bijuterii, după ce a fost abordată în staţia RAT de la Hidromecanica. .

Poliţiştii îi caută acum pe cei doi suspecţi, un bărbat şi o femeie şi le recomandă braşovenilor să nu mai dea bani persoanelor necunoscute indiferent cât de lacrimogenă este povestea lor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite