Baschet: CSU Cuadripol Brașov, învinsă de BC Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Brașov va rămâne în Divizia A
CSU Brașov va rămâne în Divizia A

După două victorii consecutive, CSU Cuadripol Brașov a fost învinsă, în această seară, în Sala Sporturilor D.P. Colibași, de BC Târgu-Mureș, scor 74-87, pe sferturi 18-15, 26-19, 12-22, 18-31.

"Studenții" brașoveni au început bine cel de-al doilea meci al etapei cu numărul 28, dominându-și clar adversarul în primele 20 de minute. Cea mai mare diferență în favoarea gazdelor s-a produs imediat după pauza mare, atunci când CSU conducea cu 47-34.

Din acest moment, brașoveniii au căzut inexplicabil, nu s-au mai concentrat la finalizare, iar răspunsul echipei din Târgu-Mureș nu s-a lăsat așteptat. Conștienți de miza confruntării, întrucât o eventuală înfrângere îi scotea din lupta pentru play-off, oaspeții au dictat ritmul partidei în sferturile 3 și 4, adjudecându-și o victorie mai mult decât meritată.

CSU Cuadripol Brasov s-a salvat in extremis, sezonul trecut, de la retrogradare

Pentru CSU Cuadripol Brașov au marcat: Dejan Mladenovic - 21p, Casey Wohlleb - 16p, Zeljko Bubanja și Nenad Marinkovic - 9p, Radu Paliciuc și Tsvetelin Ivanov - câte 7p, Octavian Boian - 5p. De la oaspeți, care au fost susținuți din tribune de circa 100 de suporteri, s-au remarcat: Tomic - 26p, Masiulis - 18p, Peciukas - 13p, Pociukonis - 10p, Cooley - 9p și Pora - 8p.

"Am avut o prestație foarte bună în primele două sferturi, dar, din păcate nu am reușit să menținem ritmul jocului și în ultimele două sferturi. Am căzut inexplicabil în joc, iar Târgu-Mureș a obținut un succes pe deplin meritat", a declarat antrenorul brașovenilor, Dan Calancea.

În etapa următoare, CSU Cuadripol Brașov va întâlni, pe propriul teren, sâmbătă, de la ora 19.00, pe BC Gladiator Cluj-Napoca.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite