Braşov: 3100 de candidaţi s-au înscris la Bac-ul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probele de la examneul de bacalaureat, ediţia de toamnă, se vor desfăşura în opt centre de examninare, dintre care unul în Făgăraş.

Între 23 august şi 9 septembrie 2010, elevii de clasa a XII-a care au picat Bac-ul vor susţine noi examene. Probele de competenţe lingvistice, de competenţe digitale sau de limbi străine le vor susţine numai candidaţii care nu au participat deloc la Bac.

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat debutează, mâine, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi în limba maternă, pentru 3100 de candidaţi din promoţia curetă şi din cele anterioare.

În perioada 24-25 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă modernă, iar între 26 şi 27 august - evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise de la examenul de Bacalaureat încep la 30 august cu limba şi literatura română, urmată în 31 august de proba la limba şi literatura maternă, 1 septembrie - proba obligatorie a profilului(matematică sau istorie) şi 3 septembrie - proba la alegere a profilului şi specializării.

În 5 septembrie vor fi afişate rezultatele, după care pot fi depuse eventualele contestaţii. Următoarele două zile sunt destinate rezolvării contestaţiilor, iar la 9 septembrie vor fi anunţate rezultatele finale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite