Un avion s-a răsturnat în timpul aterizării la Brașov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un avion s-a răsturnat la Brașov
Un avion s-a răsturnat la Brașov

Pilotul unui avion de mici dimensiuni a vrut să aterizeze forțat în judeţul Brașov și a răsturnat avionul. Pilotul a reușit să se salveze. Incidentul s-a petrecut între localitățile Vlădeni și Perșani.

Update 22.55 Avionul aparţine unei companii din Bacău, companie care se ocupă cu produse farmaceutice, însă aparatul de zbor era ţinut la Ghimbav, judeţul Braşov. Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, au demarat o anchetă în acest caz. „Pilotul a aterizat pe un câmp, lângă DN1. El nu a fost rănit, a fost mai mult speriat, iar avionul are avarii minore. Aparatul de zbor aparţine unei companii din Bacău, însă era ţinut la Ghimbav. Pilotul are brevet şi urmează să stabilim dacă a respectat toate procedurile“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Update 22.10 Pilotul, Mircea Tamaş (46 de ani), a refuzat să fie transportat la spital. Bărbatul venea cu avionul de la Sibiu şi se îndrepta spre Braşov. Pilotul a spus că a încercat o aterizare forţată din cauza vremii.

Avionuls-a răsturnat în apropiere de DN1, iar incidentul a fost observat de către un şofer, care a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Braşov.

„La ora 20.30 am fost anunţaţi de către un participant la trafic, care a văzut un avion răsturnat între localităţile Vlădeni şi Perşani. Pilotul era singur în avion, a reuşit să se salveze şi nu a fost rănit. Este în stare de şoc şi acum i se acordă primul ajutor", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja.

Medicii spun că pilotul nu a suferit traumatisme sau leziuni.
,

Vom reveni cu amănunte

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite