Braşov: Urşii Grădinii Zoologice din Braşov, îmbătaţi de turişti (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Urşii Grădinii Zoologice din Braşov, îmbătaţi de turişti (VIDEO)
Braşov: Urşii Grădinii Zoologice din Braşov, îmbătaţi de turişti (VIDEO)

Un filmuleţ în care câţiva vizitatori ai Grădinii Zoologice din Braşov încearcă să îmbete un urs, a făcut furori pe interent.

CITEŞTE ŞI:
Braşov: Un pui de urs va fi dus la Zărneşti, după ce a fost capturat în Sinaia

VEZI MAI JOS FILMUL
VEZI GALERIA FOTO

Tinerii au ignorat orice avertizare postată pe gardurile grădinii şi au trecut de bara de protecţie menite să ţină la distanţă vizitatorii de gratiile dincolo de care sunt cazate animalele. Vizitatorii au sperat probabil să obţină un adevărat spectacol din partea ursului, odată ce îl îmbată.
 
„Nu am cuvinte pentru astfel de fiinţe care cu greu se pot numi oameni. Ursul nu poate fi îmbătat cu o bere. I-ar trebui o cantitate foarte mare de alcool pur ca să aibă vreo reacţie şi aceea este de obicei de moleşeală. Riscul la care s-au expus acei tineri a fost însă foarte mare pentru că ursul ar fi putut reacţiona violent la cât de aproape au ajuns de el. Putea să îi sfâşie mâna celui care îi turna bere în gură şi ursul sfâşie cu o putere mult mai mare decât orice animal de aici. Oricum, gestul lor este incalificabil. În mod normal nici nu aveau voie cu băuturi alcoolice în incinta grădinii, dar nu poţi să îi controlezi în plase pe toţi cei care intră şi nici să stai să urmăreşti mişcările fiecărui vizitator“
, spune Ion Brumar, medicul veterinar de la Grădina Zoologică din Braşov.

Pentru a-i putea trage la răspundere   pe cei care recurg la astfel de gesturi inconştiente, conducerea Grădinii Zoologice va instala până în primăvara anului viitor camere de supraveghere pe toate aleile acestui punct de atracţie turistică. „După ce vom insala aceste camere vom putea să îi tragem la răspundere şi chiar să îi dăm pe mâna poliţiei pe cei care fac astfel de gesturi în incinta Grădinii Zoologice“, a mai adăugat Ion Brumar.




Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite