Ziua Mondială a Mediului va fi sărbătorită şi la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Mediului va fi sărbătorită şi la Braşov Foto.arhivă
Ziua Mediului va fi sărbătorită şi la Braşov Foto.arhivă

Anul acesta, evenimentele dedicate acestei zile, care are loc pe 5 iunie, se vor desfăşura sub sloganul "Economia Verde: Te include şi pe tine?"

De Ziua Mondială a Mediului, Agenţia de Protecţie a Mediului (APM) Braşov va organiza activităţi educativ ecologice în câteva şcoli din Braşov, care au ca scop informarea şi constientizarea tinerei generaţii pentru adoptarea unei atitudini de responsabilizare ecologică şi civică. Tot în 5 iunie, la APM va avea loc şi „Zilei Porţilor Deschise", iar  de la ora 11.00, angajaţii instituţiei A.P.M. Braşov vor igieniza zonele de picnic din cartierul Noua.
De asemenea, Şcoala Generală nr. 19 Braşov organizează Simpozionul Internaţional "Educaţia mediului de la Ştiinţă la conştiinţă", ediţia a II-a în 16 iunie 2012, dedicat Zilei Mondiale a Mediului. În plus, APM, în parteneriat cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, A.P.M. Braşov a organizat activităţi  de informare şi conştientizare  la Şcoala Generală nr. 19  Braşov şi Colegiul de Ştiinţe „Grigore Antipa" Braşov, desfăşurate sub sloganul "Fumatul poluează plămânii !"

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite