Braşov: Ziua energiei, ediţia a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va începe la ora 9.00 şi va aborda tematici variate. Se va discuta atât despre metode cât mai bune de producere a energiei din biomasă, dar şi despre legislaţie şi activităţi de cercetare în universităţi şi dezvoltărea tehnologică în industrie.


Discuţiile ce vor avea loc la Hotel Ramada, au ca scop scăderea în timp a costurilor de producere a energiei, costuri care sunt în continuă creştere. Specialiştii spun că ponderea energiei produsă din surse regenerabile trebuie să crească semnificativ până în 2020. Pentru asta pot fi folosite deşeurile. La eveniment se va discuta şi despre reducerea costurilor pentru energie, detaşarea cât mai rapidă de furnizor şi despre respectarea normelor cele mai stricte referitoare la protejarea mediului înconjurător. La Braşov vor fi prezenţi atât reprezentanţi ai întreprinderilor româneşti cât şi germane.

Organizatori sunt: compania Transfer de Tehnologie şi Management, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Universitatea Transilvania Braşov şi Clubul Economic German Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite