Zeci de căţeluşi şi pisicuţe şi-au căutat un stăpân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 30 câini şi 10 pisici, majoritatea pui, au aşteptat, azi, un stăpân, la Cabinetul Veterinar Health Vet din Brasov, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 24.

În curtea cabinetului veterinar s-a desfăşurat, azi, un târg de adopţii de câini şi pisici, organizat de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor A.N.U Animals Needs Us Braşov.

image

Încă de la deschidere, zeci de braşoveni au venit să vadă animăluţele, care stăteau cumininţi în ţarc şi îşi aşteptau stăpânii.

image

 „Într-o oră am avut 50 de vizitatori şi au fost adoptaţi şase câţei. Apreciem că a fost mai multă lume decât anul trecut. O parte dintre braşoveni şi-au exprimat dorinţa de a deveni voluntari, alţii au donat mâncare , iar doi voluntari din Germania, prezenţi la târg, au făcut o donaţie în bani, de 200 de euro. Sperăm ca tooate animalele să-şi găsească stăpâni care să le ofere dragoste", a spus Karmina Giurgiu, voluntar.     

image

Oamenii cu suflet mare nu au stat pe gânduri şi au adoptat repede un animăluţ. După ce au primit carnetul de sănătate, braşovenii au semnat un contract de adopţie, apoi au plecat acasă cu animăluţul în braţe. „Eu mai am un câine acasă, dar e cam bătrân şi am zis să vin să mai iau unul. Aş fi luat mai mulţi, dar din păcate nu am unde să-i ţin", a spus Dionisie Csiki.

image

Alţi vizitatori au mai nehotărâţi. „Am venit să văd animalele, dar încă nu m-am hotărât dacă o să adopt unul sau nu. Mi-aş dori totuşi un căţel de talie medie", a spus Stelea Didona.

image

La târg a fost prezentă şi a braşoveancă din Predeal, care a oferit spre adopţie doi căţei. „Mai am încă 30 acasă, în curte, şi nu pot să-i ţin pe toţi. Mă doare sufletul că mă despart de ei, dar sper să le găsesc un stăpân care să îi iubească", a spus Silvia Munteanu.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite