Zece beciuri dintr-un bloc din Braşov au fost sparte într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii nu au plecat cu mâna goală, ci au reuşit să fure mai multe bucăţi de ţeavă de cupru, cabluri electrice şi câteva sticle cu vin.

Autorii spargerilor sunt trei tineri din Săcele, Samuel L., de 23 de ani, Sorin L., de 26 de ani şi Marian B., de 19 ani. Cei trei au dat atacul în noaptea de luni spre marţi. Tinerii s-au dus într-un bloc de pe strada Jupiter şi au forţat uşile a 10 beciuri, dar nu au susutras bunuri decât din patru dintre ele. Printre obiectele sustrase de suspecţi s-au numărat mai multe bucăţi ţeavă de cupru, cabluri electrice şi câteva sticle cu vin. Hoţii au încărcat „marfa" în patru saci şi vroiau să se facă nevăzuţi, dar nu au mai apucat.

Unul dintre locatarii blocului a sesizat că beciurile au fost sparte şi a anunţat Poliţia.  „O patrulă a Secției 5 s-a deplasat imediat la fața locului,unde, în subsolul imobilului respectiv, au fost identificați și reținuți suspecții în acest caz. Prejudiciul, în valoare totală de 500 lei, a fost recuperat integral şi predat parţilor vătămate, iar suspecții au fost prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele lui L.Sorin și B.Marian mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile și a  dispus cercetarea lui L.Samuel în stare de libertate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite