Zao Park, locul ideal de distracţie pentru pici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zao Park, cel mai mare loc de joacă din Braşov, reprezintă pentru prichindei locul ideal de distracţie. Cu o capacitate de 100 de locuri, Zao Park oferă micuţilor cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani o gamă largă de oferte atractive.

În cadrul parcului, sunt tobogane şi piscine gonflabile pline cu mingi colorate, dar şi o sală de mese pentru creaţie şi karaoke. Aici micuţii se vor putea juca cu fel şi fel de jucării şi se vor întrece în cântat. Personaje din desene animate

În cadrul Zao Park se pot organiza carnavaluri, party-uri pentru copii, show-uri de karaoke, spectacole personalizate, petreceri şi serbări, aniversări ale zilelor de naştere şi botezuri.

„Avem pentru copii foarte multe surprize. Organizăm petreceri, alături de cele mai îndrăgite personaje de desene animate, la cele mai bune preţuri din oraş. Orice copil care vine la Zao Park, îşi doreşte să se întoarcă", a declarat Ciprian Răuca, administratorul parcului de joacă.

Bugs Bunny, Mickey Mouse, Minnie, Donald Duck sunt doar câteva dintre îndrăgitele persoanje care îi vor binedispune pe prichindei.

image

Vineri, parcul va fi deschis între orele 13.00 şi 21.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10.00 şi 21.00. Pentru o oră de distracţie părinţii vor plăti şapte lei, iar pentru toată ziua 15 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite