Wilmark vine la Festivalul Naţional de Salsa de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât amatorii, cât şi profesioniştii vor avea parte de mult dans, workshopuri, concursuri  şi petreceri oferite de instructor calificaţii. Sâmbătă, pe patinoarul Olimpia, braşovenii vor putea lua parte la o demonstraţie de salsa pe patine.

Timp de trei zile, braşovenii vor avea parte de dans şi distracţie pe ritmuri de salsa. Stilul, care îşi are originile în America de sud şi Insulele Caraibe s-a răspândit foarte uşor în întreaga lume.

„Scopul acestui festival este promovarea şcolilor de salsa din întreaga ţară. Vrem să le oferim oamenilor şansei de a învăţa acest dans. De-a lungul ediţiilor,  numărul celor care participă la festival creşte îmbucurător. Dacă la prima ediţie au participat 250 de persoane, numărul acestora s-a dublat de la editie la editie. La festivalul din acest sfârşit de săptămână vor participa aproximativ 1000 de persoane, ceea ce înseamnă că există mulţi iubitori ai acestui stil de dans", a declarat Eva Dinu, de la echipa Salsa Picante, organizatoarea festivalului.

Concursuri şi petreceri

La Braşov vor sosi membrii şcolilor de dans din ţară, respectiv din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Târgu Mureş, Târgovişte şi Satu Mare, dar şi numeroşi iubitori de salsa. Evenimentul este un bun prilej de întâlnire pentru dansatori, care se pot distra împreună şi îşi pot perfecţiona mişcările de salsa. Pasionaţii acestui stil de dans au ocazia să participe la workshopuri şi la petreceri „picante", alături de cei mai buni dansatori din ţară. Wilmark Rizzo Hernandez, renumitul dansator columbian urmează să sosească, în acest weekend, la Braşov. El va prezenta concursul de dans Jack&Jill în cadrul căruia se vor întrece cei mai talentaţi dansatori de salsa, din ţară.

Salsa pe gheaţă

Festivalul Naţional de Salsa începe vineri, la ora 22.00, cu un Salsa Party extraordinary. O a doua petrecere va avea loc şi sâmbătă seara. Pe parcursul festivalului, amatorii vor avea parte de 30 de ore de workshopuri oferite de instructorii de salsa din România în zielele de vineri şi sâmbătă. Sâmbătă, de la ora 18.00, va fi un spectacol inedit. Timp de două ore, braşovenii care se vor afla în zona Complexului Olimpia vor putea lua parte la o demonstraţie fantastică de salsa pe patine.

Festivalul se va desfăşura la Hotelul Aro Palace. Taxa de participare este de 120 de lei şi permite accesul la toate evenimentele. În schimbul sumei de 50 de lei, braşovenii pot intra la o singură petrecere.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite