Weekend cu restricţii în trafic, la Braşov. Aflaţi aici cum se va circula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restricţiile vor afecta circulaţia . Foto: Arhivă
Restricţiile vor afecta circulaţia . Foto: Arhivă

Evenimentele ce se vor desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Braşov vor da peste cap traficul în zona centrală. De restricţii vor fi afectaţi şi pietonii, în zona Pieţei Sfatului.

Cea mai importantă restricţie în trafic, valabilă atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni, este în zona Pieţei Sfatului, unde vineri după-amiază se va desfăşura Romanian Music Awards. Astfel, accesul pietonal în Piaţa Sfatului va fi interzis începând cu ora 16.00, iar de la ora 17.00, pe strada Mureşenilor circulaţia auto se va desfăşura restricţionat, sub îndrumarea agenţilor de circulaţie. În Piaţa Sfatului vor avea acces doar persoanele care au bilet la eveniment.

Centrul Civic, închis

Tot vineri, între orele 17.00 şi pînă la ora 22.00, traficul va fi restricţionat pe Bd-ul Mihail Kogălniceanu pe tronsonul cuprins între Bulevardul Griviţei şi strada Iuliu Maniu pentru organizarea paradei participanţilor şi a demonstraţiei de drifting din cadrul Campionatului European de Drift - King of Europe.

Şi sâmbătă între orele 10.45 şi 11.00 se vor aplica noi restricţii în Centrul Vechi pentru defilarea prilejuită de întâlnirea saşilor din Transilvania şi Duatlonul Cetatea Braşovului.

Alaiul saşilor va străbate Centrul Vechi, de la ora 12.30, cînd va pleca din Piaţa Sfatului pe străzile George Bariţiu, Şirul Beethoven, Poarta Şchei, George Coşbuc, pentru a ajunge la Liceul Sportiv, unde va avea loc cea mai mare parte a sărbătorii. Intersecţia străzilor Constantin Lacea şi Castelului, precum şi la Poarta Şchei spre Maternitate, vor fi puncte în care vor fi prezente echipaje ale poliţiei, care să asigure trecerea participanţilor la Duatlonul Cetatea Braşovului.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite