Braşov: Braşoveancă premiată de două ori la Cupa României „Karate WKC Copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Cupei României „FRK WKC“ pentru copii între 6-14 ani inclusiv desfăşurată în acest weekend, la Sala Sporturilor, sportivii de la CS karate JKA România – Filiala Braşov, pregătiţi de Chiru Dragoş au obţinut două medalii şi o clasare pe locul IV.

Chiar dacă la start au fost prezenţi aproximativ 300 de karateka, sportivii brasoveni de la CS karate JKA Romania– Filiala Braşov, pregătiţi de Chiru Dragoş şi-au dovedit buna pregătire obţinând două medalii cu un lot de doar patru sportivi. Sportivii care au format acest lot sunt Alin Olaru, elev la Şcoala nr. 25, Miruna Vlaicu, elevă la Şcoala nr.11, Alin Gorea, elev în Bod sat şi Adina Seitz, elevă la Liceul „Johannes Honterus“. 

image

  Cea mai mare performanţă a fost cea a sportivei Vlaicu Miruna care a  obtinut medalia de aur la kumite echipe, dar şi medalia de argint la kumite individual. Totodată, pentru CS Karate JKa Romania a mai punctat şi sportivul Gorea Alin care s-a clasat pe locul IV la kumite individual.

Elevii lui Chiru Dragoş se pregătesc acum pentru a evolua, în acest sfârşit de săptămână (21-22 noembrie), la Cupa Mondială de karate interstiluri de la Bucureşti.

La competiţie au participat sportivi legitimaţi la 25 de cluburi de arte marţiale din ţară, şi 26 de echipe. Concursul s-a desfăşurat asfel la secţiunile individual kata şi kumite, respectiv pe echipe - masculin şi feminin.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite