Vrăjitoarele au invadat patinoarul Olimpia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carnavalul a început cu parade costumelor
Carnavalul a început cu parade costumelor

Gărgăriţa, Ursul Fram, Albă ca Zăpada au dansat pe gheaţă şi au făcut senzaţie printre spectatorii carnavalului. Copiii au câştigat premii constând în bilete la Parc Aventura, la Paradisul Acvatic, ore de echitaţie la complexul Diana şi tricouri

În prima zi de vacanţă, pentru copiii de până la 15 ani a început şi distracţia. Pe patinoarul Bazei Olimpia a fost organizat un carnaval pe gheaţă care a atras zeci de micuţi din tot oraşul.

La mare modă au fost costumele de vrăjitoare. „Eu sunt vrăjitoarea cea bună şi îmi place aici că sunt mulţi copii şi multe costume", ne-a spus Adelina Georgiana, de şapte ani.

„Eu sper să îi vrăjesc şi să câştig concursurile. De aceea m-am îmbrăcat în vrăjitoare", a recunoscut şi micuţa Caterina Maria Gutt, de şase ani.

Carnaval pe gheaţă, la patinoarul Olimpia

Printre cele mai admirate costumaţii au fost cel de gărgăriţă, îmbrăcat de Alesia Alexandra Văideanu, de cinci ani, ursul Fram, îmbrăcat de Andrei Mirea şi Albă ca Zăpada, al micuţei Denisa Maria Petrescu.

Dans pe patine

Nici jocurile nu au lipsit din program, astfel că distracţia a fost garantată. Dansurile pe patine au fost printre cele mai apreciate, iar concursurile şi tombola au reprezentant punctual culminant al întrecerii.

La fel de încântaţi au fost şi părinţii copiilor, care nu au contenit să le facă poze şi să îşi filmeze micuţii de la mantinele. „Este o iniţiativă de lăudat mai ales că aceşti copii nu prea au unde să meargă să se distreze.

Sper să mai fie astfel de evenimente şi pe timpul verii, ca să avem unde să ne ducem copiii sau nepoţii să se distreze", ne-a mărturisit Mia Văideanu, bunica gărgăriţei.

image

„Copiii au câştigat premii constând în bilete la Parc Aventura, la Paradisul Acvatic, ore de echitaţie la complexul Diana şi tricouri. Au fost premiate şi şase dintre cele mai trăsnite costumaţii, şi cei mai buni dansatori pe gheaţă, însă marele câştig a fost distracţia celor mici. Am avut şi alte 25 de premii câştigate la tombolă", spune Ana Maria Maniţiu, organizatoarea evenimentului.

Pe gheaţă au intrat şi trei fetiţe care fac patinaj de performaţă. Micuţele au făcut câteva demonstraţii de dans care i-au uimit pe toţi cei prezenţi.

„Eu fac patinaj de performaţă de doi ani şi acum am dansat pe Lacul Lebedelor de Ceaikovski", ne-a mărturisit Alexandra Maria Popa, de nouă ani.

Intrarea a costat 25 de lei, iar pentru cei care au mers în grupuri de câte trei biletul a fost 20 de lei de persoană.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite