Braşov: Voluntari din Anglia au pedalat pentru orfanii noştri (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Voluntari din Anglia au pedalat pentru orfanii noştri (GALERIE FOTO)
Braşov: Voluntari din Anglia au pedalat pentru orfanii noştri (GALERIE FOTO)

24 de voluntari din Anglia au pornit, în această dimineaţă, de la ora 8.30, într-un tur caritabil cu bicicleta prin Transilvania.

Scopul acţiunii a fost de a ajuta o fundaţie britanică să strângă fonduri pentru copiii orfani din România, cu diferite grade de handicap, să beneficeze, în luna decembrie, de un tratament medical de specialitate. Stratul s-a dat de la Poarta Schei, de unde bicicliştii au plecat spre Cetatea Râşnov, destinaţia finală fiind Castelul Bran.

Mulţi dintre voluntarii care s-au înscris la evenimentul de la Braşov nu sunt ciclişti experimentaţi şi se află pentru prima dată în România. Cu toţii s-au angajat în această aventură motivaţi de cauza nobilă şi de provocarea de a face ciclism între castelele istorice româneşti. „Este pentru prima dată când vizitez România şi îmi place aici. Mă simt foarte bine ştiind că pot participa la această acţiune caritabilă şi că pot ajuta nişte copii. În plus, traseul este o provocare pentru mine“, a declarat Alison Read, o tânără de 24 de ani.

Pentru ca atmosfera să fie una şi mai specială, unul dintre voluntarii participanţi s-a deghizat într-o doamnă elegantă şi extrem de rafinată. „M-am îmbrăcat aşa pentru a-i face pe ceilalţi colegi să râdă şi pentru ca să doneze şi mai mulţi bani pentru copiii care au nevoie de ajutor“, a spus Adam Misrahi, de 24 de ani. 

MAI MULTE DETALII DESPRE
ACŢIUNEA CARITABILĂ CITIŢI ÎN:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite