Volumul „Crimă şi pedeapsă“ a ajuns în casele braşovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşoveanca Daniela Stroe a cumpărat ziarul Adevărul dis-de-dimineaţă. Foto: Marian Stoica
Braşoveanca Daniela Stroe a cumpărat ziarul Adevărul dis-de-dimineaţă. Foto: Marian Stoica

„Adevărul" a lansat astăzi colecţia de literatură universală, dar şi română „101 cărţi pe care trebuie să le citeşti într-o viaţă". Primul volum al romanului „Crimă şi pedeapsă", de Fiodor Mihailovici Dostoievski a fost distribuit gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul".

Dornici să achiziţioneze noua carte roşie de la Adevărul, braşovenii s-au trezit dis-de- dimineaţă. Astfel, chioşcurile de ziare au epuizat stocul de cărţi într-o singură oră. „Cumpăr cărţile de la Adevărul aproape în fiecare săptămână. Este o plăcere să le citesc seara, înainte de culcare, dar, în acelaşi timp, le cumpăr şi pentru copiii mei. Sunt educative şi îi ajută mult şi la şcoală", a declarat Daniela Stroe, secretară.

Şi tinerii au ieşit din case de la prima oră a dimineţii pentru a cumpăra primul volum din „Crimă şi pedeapsă". „Mă încântă ideea că voi avea în bibliotecă aceste cărţi roşii. Chiar îmi doresc să le iau pe rând şi să le citesc pentru a-mi îmbogăţi vocabularul. Mi se pare o carte frumoasă, iar oferta de la Adevărul este minunată", a declarat Andreea Movilă, studentă.

Seria cărţilor de calitate continuă

Volumul al doilea din „Crimă şi pedeapsă" poate fi achiziţionat începând de joia viitoare, la preţul de 12,99 lei. Printre următoarele titluri din colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă" se numără „Legiunea blestemaţilor" de Sven Hassel,  „Răscoala" de Liviu Rebreanu, „Muntele vrăjit" de Thomas Mann şi „Lupul de stepă" de Hermann Hesse.

Dacă nu aţi apucat să cumpăraţi primul volum din cartea roşie de la chioşcul de ziare, începând de astăzi îl puteţi găsi la Librăria Adevărul, de pe Strada Michael Weiss nr. 9.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite