Braşov: Ilyes, Voicu şi „Nene” au revenit la antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ilyes, Voicu şi „Nene” au revenit la antrenamente
Braşov: Ilyes, Voicu şi „Nene” au revenit la antrenamente

In această dimineaţă, jucătorii lui FC Braşov au efectuat o şedinţă de pregătire la baza sportivă de la Anzere, la care au participat şi fotbaliştii care nu au evoluat în partida amicală de aseară, Ilyes, Voicu si „Nene”.


Fără aportul celor trei jucători, FC Braşov a umilit în prima partidă de verificare din Elveţia, pe FK Zamalek din Egipt.

De la ora 18.00, Nicolo Napoli va conduce al doilea antrenament al zilei. Duminică dimineaţa, delegaţia braşoveană va pleca la Belfort (Franţa), pentru meciul amical cu Sochaux, ora 19.00 (ora României). Formaţia franceză s-a clasat pe locul 14 în ediţia trecută a Ligue 1.

Transferul lui Măldărăşanu, în stand-by

În altă ordine de idei, transferul lui Marius Măldărăşanu la Unirea Urziceni a intrat în impas pentru moment. Campionii l-au achiziţionat pe mijlocaşul Laurenţiu Marinescu de la Petrolul Ploieşti, astfel că şansele ca „Măldă” să mai ajungă la Urziceni s-au diminuat simţitor. Chiar dacă Dan Petrescu şi-a manifestat dorinţa de a-l avea sub conducere pe fostul rapidist, iar jucătorul îşi doreşte să evolueze în Liga Campionilor, cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere.

Totodată, Unirea nu mai pare dispusă să achite „stegarilor” suma de 100.000 de euro pentru Măldărăşanu, iar şefii de la poalele Tâmpei nu vor să-l cedeze gratis pe mijlocaşul de 33 de ani.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite