Braşov: Turneu de handbal organizat în memoria antrenorului Ioan Vlădescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Turneu de handbal organizat în memoria antrenorului Ioan Vlădescu
Braşov: Turneu de handbal organizat în memoria antrenorului Ioan Vlădescu

Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“ va găzdui vineri şi sâmbătă prima ediţie a turneului de handbal masculin „Ioan Vlădescu“.

Evenimentul este organizat în memoria marelui antrenor braşovean  Ioan Vlădescu, cel care a dat naştere formaţiei de juniori Rom Cri Braşov. Alături de SCM HC Rom Cri, la turneu vor mai participa forţe ale hadbalului autohton precum Bucovina Suceava, Ştiinţa Bacău sau Dinamo Bucureşti.

Competiţia va debuta mâine, SCM HC Rom Cri Braşov urmând să susţină două partide. Elevii pregătiţi de Liviu Paraschiv vor întâlni pe Ştiinţa Bacău, de la ora 11.15, şi pe Bucovina Suceava (ora 18.15), ambele dispute urmând să fie transmise în direct de TVS.  Tot mâine sunt programate alte două confruntări: Dinamo – Bucovina Suceava (ora 9.30) şi Dinamo – Ştiinţa Bacău (16.30).

Sâmbătă, cu începere de la ora 11.15, SCM HC Rom Cri va evolua în compania celor de la Dinamo. În aceeaşi zi, Bucovina Suceava îşi va măsura forţele cu Ştiinţa Bacău (9.30). Accesul spectatorilor la acest turneu este gratuit.

Teste edificatoare

Am căutat să aducem la acest turneu echipe puternice, iar Bucovina Suceava şi Ştiinţa Bacău sunt două grupări extrem de valoroase. Va fi o competiţie foarte utilă pentru noi, întrucât ne vom testa în compania unor echipe redutabile. Vom avea parte de partide de pregătire prin care ne vom da seama exact unde suntem în momentul de faţă. Mai avem de lucru în special la faza de apărare, dar sperăm să punem la punct toate detaliile până la debutul campionatului. Noi nu avem vedete în echipă, avem un joc colectiv bine pus la punct şi suntem încrezători că ne vom menţine în Liga Naţională“, crede tehnicianul grupării SCM HC Rom Cri Braşov, Liviu Paraschiv.

În acelaşi timp, patronul formaţiei braşovene, Bogdan Munteanu, a subliniat: „Acest turneu îşi doreşte să reprezinte o comemorare a ceea ce a fost marele antrenor Ioan Vlădescu. Vom juca în memoria lui. Sper să facem o tradiţie din această competiţie şi să aducem în fiecare an echipe valoroase, chiar şi din străinătate. Îmi doresc ca publicul braşovean să vină în număr mare la sală, pentru a vedea o echipă tânără, de perspectivă, dornică de afirmare“.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite