Vizitele la Penitenciarul Codlea se vor face, mai nou, în baza unor programări prealabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile reglementări privind acordarea dreptului la pachet şi la vizită vor fi aplicate începând cu data de 1 octombrie. Programarea vizitei la puşcărie se va face telefonic, prin e-mail sau direct la sediul penitenciarului, sectorul vizite.

Începând cu data de 1 octombrie, cei care dorecs să-şi viziteze rudele, prieteniii sau cunoştinţele incarcerate în Penitenciarul Codlea trebuie să îşi facă mai întâi o programare.

Programarea vizitei se va face în ordinea cronologică a primirii solicitărilor, în limita numărului maxim de persoane private de libertate care pot fi vizitate în ziua respectivă. În situaţia în care solicitările depăşesc posibilităţile sectorului de acordare a drepturilor la pachet şi vizită, se va comunica solicitantului (vizitatorului) data şi intervalele orare pentru care se poate reprograma. Prezentarea vizitatorilor la sediul penitenciarului, în vederea acordării vizitei programate se va face cu minimum 15 minute înainte de ora programată, pentru verificarea identităţii şi efectuarea controlului antiterorist", a explicat directorul penitenciarului Codlea, comisarul Marian Dobrică.

Solicitarea programării se face, zilnic, între orele 08.00- 20.00, cu cel puţin 48 de ore înainte de data prezentării, în una din următoarele modalităţi: telefonic, la nr. de tel 0374205585; prin e-mail, la adresa vizitepcodlea@dgp.ro sau direct la sediul penitenciarului - sector vizite.

Reprezentenaţii penitenciarului spun că odată cu intrarea în vigoare a noilor reglementări va creşte timpul destinat acordării dreptului la vizită şi se va diminua timpului de aşteptare al vizitatorilor. Totodată se va fluidiza accesul în spaţiile destinate acordării drepturilor persoanelor private de libertate.       

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite