Braşov: Viorel Moldovan: „Vrem să debutăm cu dreptul în campionat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: „Vrem să debutăm cu dreptul în campionat”
Braşov: Viorel Moldovan: „Vrem să debutăm cu dreptul în campionat”

După două luni de pauză, sezonul 2009/2010 al Ligii I la fotbal va debuta la sfârşitul acestei săptămâni. În prima etapă, FC Braşov va întâlni, în deplasare, de la ora 18.00, pe Unirea Alba Iulia.

Noul antrenor al „galben-negrilor”, Viorel Moldovan (foto), este nerăbdător să debuteze ca antrenor la FC Braşov într-un meci oficial şi este convins că „stegarii” pot obţine cele trei puncte din duelul cu Unirea Alba Iulia. Pentru confruntarea de sâmbătă, care va avea loc pe stadionul „Cetate”, Moldovan nu se poate baza pe Marius Măldărăşanu, care este suspendat. Totodată, atacantul Alexandru Piţurcă şi fundaşul portughez Nuno Diogo nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică şi nu vor face parte din lot.

Încredere debordantă


Am găsit o echipă formidabilă la Braşov şi sunt convins că putem debuta cu o victorie în campionat. Avem nevoie de cele trei puncte de la Alba Iulia, întrucât trebuie să începem sezonul cu dreptul ca să avem un moral bun pentru meciurile care vor urma. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere şi am mare încredere că putem învinge. Ne-am studiat atent adversarii şi cred că-i putem surprinde.

Este important să fim bine organizaţi şi să speculăm fiecare greşeală a adversarului. Trebuie să contracarăm jocul rivalilor. Echipa noastră stă foarte bine la capitolul defensiv, ştiu că în sezonul trecut apărarea a fost punctul forte. Trebuie să fim mai incisivi în plan ofensiv şi mai avem câteva aspecte de pus la punct
”, a subliniat Viorel Moldovan.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite