Braşov: Viorel Moldovan: "Este important că nu am pierdut cu Unirea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: "Este important că nu am pierdut cu Unirea"
Braşov: Viorel Moldovan: "Este important că nu am pierdut cu Unirea"

În etapa a XIII-a a Ligii I de fotbal, Unirea Urziceni şi FC Braşov au încheiat cu o remiză albă confruntarea susţinută la poalele Tâmpei. Chiar dacă "stegarii" au avut iniţiativa în prima parte, campionii s-au apărat exact, îndeplinindu-şi obiectivul. VEDEŢI AICI FILMUL MECIULUI

Fiind suspendat, tehnicianul campionilor, Dan Petrescu, nu a participat la conferinţa de presă. Secundul Dumitru Stângaciu a subliniat la final: "Suntem mulţumiţi cu acest punct, dar puteam chiar să ne impunem pe finalul partidei. Ne gândim acum la meciurile următoare. S-a văzut o oarecare oboseală în jocul nostru, dar trebuie să ne obişnuim cu acest program".

Vizibil nemulţumit de rezultatul înregistrat de propria echipă, antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan, a punctat: "Este un 0-0 care mă nemulţumeşte, dar ştiam că ne va fi foarte greu. Unirea s-a apărat bine şi era important să gestionăm corect rezultatul. Am făcut o primă repriză mai bună şi puteam să marcăm. Repriza a doua a fost mai slabă, dar era important să nu pierdem.

Sburlea şi Hadnagy nu au adus niciun plus în ofensivă, iar Unirea şi-a atins scopul, acela de a scoate un punct. Suntem sus în clasament şi ne vom lupta până la final. Acum ne pregătim pentru meciul din Cupă, întrucât este foarte important să ajungem în semifinalele competiţiei
".

La pauza meciului, Viorel Moldovan a fost nevoit să-l scoată de pe teren pe Dorel Zaharia, cel care acuza unele probleme medicale. "Mi-a spus că se simte rău, cred că a avut probleme cu tensiunea", a menţionat Moldovan.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite