Braşov: Viorel Moldovan: "Sunt mulţumit de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: "Sunt mulţumit de rezultat"
Braşov: Viorel Moldovan: "Sunt mulţumit de rezultat"

În prima etapă a Ligii I, FC Braşov a învins, în deplasare, cu 1-0, pe Unirea Alba Iulia. Golul oaspeţilor a fost marcat de Hadnagy, în minutul 40.


"Stegarii" au fost favorizaţi şi de centralul întâlnirii, care a judecat în favoarea oaspeţilor o intrare la limita regulamentului a lui Nae Constantin, fază la care gazdele au solicitat penalty.

La finalul confruntării, tehnicianul braşovenilor, Viorel Moldovan, a subliniat: "Era foarte important să debutăm cu o victorie şi sunt mulţumit că am obţinut cele trei puncte. Am întâlnit o echipă valoroasă, care ne-a pus mari probleme. Dacă este să ne luăm după ocazia mare ratată de gazde în ultimul minut, poate era mai echitabil un rezultat de egalitate.

Sunt mulţumit de rezultat şi de prestaţia jocului. Experienţa fotbaliştilor mei şi-a spus cuvântul. Importante sunt cele trei puncte. Putem spune că ne-a trecut glonţul pe la ureche la acţiunea ofensivă a rivalilor din ultimul minut. A fost o nesincronizare a fundaşilor mei. Cu timpul, vom pune la punct şi aceste detalii. Avem un program bun în continuare şi trebuie să acumulăm maximum de puncte. Totul depinde de noi".

În etapa următoare, FC Braşov va întâlni sâmbătă, de la ora 18.30, pe propriul teren, pe Astra Ploieşti.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite