Braşov: Viorel Moldovan: "Îţi vine să-ţi bagi picioarele în el de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: "Îţi vine să-ţi bagi picioarele în el de fotbal"
Braşov: Viorel Moldovan: "Îţi vine să-ţi bagi picioarele în el de fotbal"

FC Braşov a pierdut în această seară, pe propriul teren, în faţa lui Dinamo, scor 0-1, "stegarii" suferind, astfel, prima înfrângere acasă, de la revenirea în Liga I. 

La finalul confruntării de pe Stadionul "Tineretului", antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, s-a arătat extrem de frustrat de rezultatul înregistrat de propria formaţie.

"Îţi vine să-ţi bagi picioarele în el de fotbal câteodată. Este foarte greu să mai zici ceva după un asemenea meci. Din păcate, din nou ne-am creat ocazii, am dus mingea în faţa porţii, dar am ratat foarte mult. Asta este situaţia, nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe. Cred că suntem campionii ratărilor din campionatul intern. Puteam avea golgeterul campionatului, dacă fructificam ocaziile pe care le-am avut la primele meciuri ale sezonului.

Dinamo este o echipă pragmatică şi a transformat singura oportunitate pe care a avut-o. Adversarii şi-au atins obiectivul, iar noi trebuie să o luăm din nou de la capăt
", a precizat Moldovan, cel care a vorbit şi despre maniera de arbitraj a lui Cristi Balaj.

"S-a făcut mult tam-tam şi s-a spus că FC Braşov este cea mai avantajată echipă de arbitrii. Îi las pe experţi să comenteze, dar un lucru este sigur: Cristi Balaj a reprezentat o mare dezamăgire pentru mine. Cred că trebuie să sfinţim porţile de pe Tineretului dacă vrem să înscriem", a încheiat Moldovan.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite