Braşov: Viorel Moldovan: „Ne gândim doar la victorie cu Astra”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: „Ne gândim doar la victorie cu Astra”
Braşov: Viorel Moldovan: „Ne gândim doar la victorie cu Astra”

După ce a debutat cu o victorie la FC Braşov, tehnicianul „stegarilor” îşi propune să obţină şi primul succes în faţa propriilor suporteri. FC Braşov va întâlni sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul „Tineretului”, pe Astra Ploieşti.

Viorel Moldovan este mulţumit de randamentul propriilor elevi şi speră să debuteze cu o victorie la prima întâlnire cu susţinătorii braşoveni. „Ne aşteaptă un meci dificil, în compania unei formaţii bine organizate, care nu are nimic de pierdut. I-am urmărit pe adversari în partida din prima etapă. Chiar dacă au fost învinşi de Pandurii Târgu Jiu, au practicat un joc bun, cu multe faze de poartă şi vor veni la Braşov să-şi vândă scump pielea. Este important să legăm rezultatul de la Alba Iulia de o victorie în disputa de sâmbătă”.

Noroc la Alba Iulia


Moldovan a vorbit şi despre confruntarea din prima etapă, când FC Braşov a învins cu noroc la Alba Iulia: „Am avut multă, dar importante au fost cele trei puncte. Aş putea pune prestaţia mai slabă pe seama unor nesincronizări în defensiva noastră. Totodată, s-a văzut că mai avem nevoie de o perioadă de acomodare, în care echipa să se rodeze. Ne-a lipsit, totodată, concentrarea la finalizare şi agresivitatea. Sunt aspecte pe care le vom pune la punct odată cu trecerea timpului. Se vede că pregătirea de vară s-a făcut în stiluri diferite”.

Per total, Moldovan s-a declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi declară că nu mai are nevoie de întăriri: „Băieţii se pregătesc cu multă determinare şi răspund bine la cerinţele mele. Mai avem mult de lucru, dar echipa se prezintă bine şi suntem pe drumul cel bun. Normal, ca orice antrenor, că-mi doresc să jucăm spectaculos, dar primordială este victoria, iar 1-0 este un scor ideal. Trebuie să fim pragmatici şi să dăm dovadă de multă maturitate în joc”.

Susţinerea fanilor, capitală

Aflat la primul meci pe care îl susţine la Braşov, Viorel Moldovan este convins că publicul local poate purta echipa spre victorie: „Sperăm să avem cât mai mulţi spectatori în tribune. Ei sunt clar al 12-lea jucător. Trebuie să fie alături de noi din primul până în ultimul minut. Numai cu sprijinul lor putem trece de Astra Ploieşti”.

În altă ordine de idei, portarul Mihai Mincă (Gloria Buzău), fundaşul Nuno Diogo (CS Otopeni) şi atacantul Alexandru Piţurcă (Pandurii) au fost declaraţi liberi de contract de FRF şi au semnat angajamente cu FC Braşov. Chiar dacă sunt în urmă cu pregătirea fizică, aceştia vor lua loc pe banca de rezerve, iar Piţurcă ar putea debuta oficial sâmbătă. „Sunt fotbalişti buni, pe care mă bazez în acest campionat. Vor intra în vederile mele atunci când vor fi apţi din punct de vedere fizic”. Totodată, după o lungă absenţă de la antrenamentele „galben-negrilor”, fundaşul portughez Rui Duarte este aşteptat astăzi la Braşov.  

Pentru partida cu Astra Ploieşti, Viorel Moldovan nu se va putea baza pe Sabrin Sburlea, care acuză o contractură musculară, în timp ce Marius Măldărăşanu este suspendat.

Preţul biletelor pentru confruntarea de sâmbătă variază între 20 de lei (peluze) şi 150 de lei (fotolii).
 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite