Braşov: Viorel Moldovan: "Am obţinut o victorie categorică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: "Am obţinut o victorie categorică"
Braşov: Viorel Moldovan: "Am obţinut o victorie categorică"

La finalul partidei câştigată de FC Braşov în faţa Universităţii Craiova, scor 2-0, antrenorul "stegarilor", Viorel Moldovan, s-a arătat mulţumit de prestaţia propriilor elevi.

"Mă bucur mult că au început să se vadă roadele muncii pe care am depus-o până acum. Am pregătit foarte bine meciul din această seară şi am obţinut o victorie confortabilă. Ne aşteptam ca Universitatea să fie mai periculoasă, însă nu am avut probleme în a ne adjudeca punctele puse în joc. Am evoluat cu determinare, agresivitate şi spirit de sacrificiu, iar evoluţia băieţilor mei a fost la înălţimea aşteptărilor. Creştem de la meci la meci şi sper să continuăm pe aceeaşi pantă ascendentă", a subliniat Viorel Moldovan.

De partea cealaltă, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, care a urmărit partida alături de Victor Piţurcă, a precizat: "Nu sunt nemulţumit de evoluţia băieţilor mei. Au jucat bine, mai ales în repriza secundă, dar nu s-a putut mai mult. Braşovenii au fost mai buni şi nu ne-au permis să avem posesia mingii. Trebuie să le dăm încredere acestor copii şi sunt convins că vor apărea şi performanţele. FC Braşov a obţinut o victorie meritată".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite