Braşov: Victorie pentru menţinerea în vârful ierarhiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Victorie pentru menţinerea în vârful ierarhiei
Braşov: Victorie pentru menţinerea în vârful ierarhiei

FC Braşov va întâlni în această seară, de la ora 20.30, în deplasare, pe Internaţional Curtea de Argeş. Partida, care contează pentru etapa a V-a a Ligii I, va fi transmisă în format livetext pe site-ul brasov.adevarul.ro.

Cu opt puncte acumulate în primele patru runde, „stegarii“ sunt lideri în clasament şi nu au cunoscut gustul înfrângerii. „Galben-negrii“ au obţinut patru puncte din şase posibile pe „Tineretului“, remizând cu Astra şi învingând pe Craiova runda trecută. De partea cealaltă, argeşenii lui Ştefan Stoica nu au scos niciun punct pe propria arenă, obţinând, în schimb, două victorii în deplasare.

Realism şi încredere

Ne aşteaptă un meci extrem de greu şi trebuie să dăm totul pentru a obţine un succes. Nu ne-am pierdut capul şi nu contează că suntem pe primul loc după patru etape. Important este să rămânem în fruntea clasamentului la finalul sezonului. Victoria cu Universitatea Craiova ne-a dat moral şi plecăm cu încredere la Mioveni. Sper să rămânem lideri şi după etapa aceasta. Vom întâlni o echipă bună a campionatului, dar sper să speculăm punctele slabe din jocul adversarilor“, a declarat Viorel Moldovan. 

Absentul Nae Constantin


„Vio“ nu se va putea baza pentru disputa de diseară pe Nae Constantin, care este accidentat. În aceste condiţii, fostul internaţional ar putea trimite pe teren următoarea formulă de echipă: Coman - Rui Duarte, Abrudan, Nuno Diogo, Ezequias - Roman, Grigore, Măldărăşanu, C. Munteanu - Sburlea, Zaharia.

Berbecaru la centru

Arbitrul Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) va conduce la centru partida dintre Internaţional Curtea de Argeş şi FC Braşov care se va disputa vineri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a V-a a Ligii I. Berbecaru va fi ajutat de asistenţii Ioan Onicaş (Zalău) şi Iulian Szekely (Cluj), iar arbitru de rezervă a fost desemnat Radu Petrescu (Bucureşti).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite