Braşov: Viromet Victoria are pierderi uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viromet Victoria are pierderi uriaşe
Braşov: Viromet Victoria are pierderi uriaşe

Societatea braşoveană face parte din grupul Interagro, deţinut de omul de afaceri Ioan Neculae. În primul semestru al anului trecut, combinatul chimic a obţinut un profit net de aproape 30.000 de lei, iar în primele trei luni ale acestui an a consemnat pierderi de 5,5 milioane lei.

Viromet Victoria a avut pierderi uriaşe  şi în trimestrul al doilea, însă mai mici decât cele din primele trei luni ale anului. Astfel, din martie şi până acum, diferenţa dintre venituri şi cheltuieli a fost de 5,93 milioane lei. Afacerile societăţii au scăzut cu 65,2%, de la 73,4 milioane de lei la 25,5 milioane de lei.

Ioan Neculae va delista combinatul chimic de pe piaţa Rasdaq şi oferă acţionarilor minoritari care optează să se retragă din societate 3,51 lei pentru o acţiune, preţ cu peste 50% peste cea mai recentă cotaţie de pe piaţă.

Ioan Neculae controlează prin grupul Interagro 95,9% din combinatul chimic Viromet Victoria din judeţul Braşov. Omul de afaceri a preluat pachetul majoritar de acţiuni la Viromet în 2002 de la fosta Autoritate pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului, pentru 3,6 milioane dolari.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite