Viceprimarul din Predeal susţine că a fost bătut de oamenii primarului (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viceprimarul Vasile Criste crede că-n spatele scandalului se află interese politice
Braşov: Viceprimarul Vasile Criste crede că-n spatele scandalului se află interese politice

Soţia viceprimarului din Predeal, Lăcrămioara Criste susţine că, din cauza presiunilor politice la care ar fi supus soţul ei de către primarul Ionel Goidescu şi cei din anturajul lui, presiuni care au degenerat chiar în agresiuni, a ajuns să se teamă pentru ea şi familia ei.

„Aseară au venit patru persoane care au vrut să-l bată pe soţul meu, Vasile Criste. Am încercat şi eu să aplanez conflictul, iar apoi am sunat la 112. Cei patru bărbaţi care l-au atacat pe soţul meu ne-au ameninţat că ne dau foc la restaurant. Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva şi ajunge până aici din cauza politicii. Mi-e frică să merg pe stradă, mi-e teamă pentru copil. Din cauza tensiunilor am ajuns să verific dacă sunt urmărită atunci când merg cu maşina", ne-a declarat Lăcrămioara Criste. Punctul de vedere al familiei Criste este susţinut şi de Valeria Răgăment, una dintre angajatele restaurantului în faţa căruia a avut loc incidentul.

De partea cealaltă, primarul Predealului, Ionel Goidescu a spus că „dacă viceprimarul susţine că eu am trimis pe cineva să-l bată, aceasta este o glumă proastă. Probabil pentru că vine 1 aprilie şi viceprimarul se ţine de glume. Aşa este el, un tip mai glumeţ. Nu l-am ameninţat niciodată şi nu ştiu despre ce surprize vorbeşte el. Am relaţii colegiale cu domnul Criste şi nu i-am dat prilejul să aibă ceva să-mi reproşeze".     

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite