Veteranii ies la tenis, pentru săracii Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul turneu de tenis pentru amatori şi veterani din anul 2010 va avea loc în perioada 6-9 mai, la Clubul Sportiv Dinamo Brasov.

Organizat de Rotary Club Braşov şi Dinamo Braşov, turneul are ca scop strângerea de fonduri pentru proiectul rotarian derulat în beneficiul persoanelor vârstnice cu venituri foarte mici şi fără sprijin familial din Braşov.

Turneul se adreseaza jucătorilor care au peste 30 de ani.

Participanţii vor fi împărţiţi pe categorii de vârstă şi experienţă: la simplu - vor exista tablouri pentru categoriile 30-44 ani, 45-54 ani şi +55 ani, în timp ce la dublu vor fi 2 categorii: dublu open (perechi formate din jucători amatori) şi dublu gold (perechi formate dintr-un amator şi un profesionist).

Inscrierile se pot face pana la data de 5 mai, fie la numărul de telefon 0723.294.750, email la adresa liana.danila@insidecom.ro, sau direct la secretariatul Clubului Sportiv Dinamo.

Taxa de înscriere la turneu:

- 150 lei/persoana pentru turneul de simplu;

- 70 lei/persoana pentru turneul de dublu.

Proiectul de sprijinire cu pachete alimentare de baza lunare a batranilor cu venituri mici a fost demarat in anul 2004 de catre Clubul Rotary Brasov.

Această acţiune vine ca răspuns la nevoile urgente ale proiectului nostru, care riscă să fie întrerupt din lipsă de fonduri. Dacă iniţial clubul oferea asistenţă pentru 75 de vârstnici, în prezent numărul pachetelor lunare oferite prin intermediul Serviciului pentru Persoane Vârstnice a ajuns la 300", se arată într-un comunicat transmis de Clubul Rotary.

Astfel 300 dintre cei mai defavorizaţi membri ai comunităţii locale primesc în fiecare lună un pachet cu alimente de bază constând în: făină, zahăr, ulei, margarină, mălai, orez şi carne de pui.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite