Braşov: Udrea: „Veniţi la Râşnov să palpaţi istoria”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Udrea: „Veniţi la Râşnov să palpaţi istoria”!
Braşov: Udrea: „Veniţi la Râşnov să palpaţi istoria”!

Ministrul Turismului, Elena Udrea i-a îndemnat pe cei ce vor să-şi petreacă vacanţele în România să vină la Râşnov, pentru că „aici este un loc în care se poate palpa istoria”.

Ministrul Elena Udrea s-a aflat astăzi la Râşnov pentru a semna două contracte de finanţare pentru acordarea de fonduri în vederea promovării turismului românesc, deşi ar fi trebuit să se prezinte în faţa Comisiei parlamentare de anchetă, la Bucureşti.

Evenimentul a oferit şi un moment tipic pentru ceea ce poate oferi, uneori, turismul românesc: după discursurile „scrobite” referitoare la potenţialul turistic românesc şi la proiectele de viitor în domeniu, organizatorii au invitat un grup folcloric  să danseze pentru oficialii de la Bucureşti, însă aparatura de sonorizare a dat mai multe rateuri.

Abia după vreo cinci-şase încercări, în timpul cărora au început şi au întrerupt succesiv mai multe melodii şi, inevitabil, mai multe dansuri populare, s-a reuşit formarea unei hore în care ministrul a acceptat de la prima invitaţie să se prindă.
După modelul prezidenţial, Elena Udrea nu a ratat nici ocazia de a se fotografia cu toţi turiştii şi oficialii prezenţi în Cetatea Râşnov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite