Vectra şi Ana Teleferic vor face „legea“ pe pârtiile din Poiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii susţin că noile pârtii din staţiune vor fi lăsate în grija celor două companii private, doar iarna aceasta, urmând ca anul viitor, Primăria să înfiinţeze un serviciu propriu care să gestioneze domeniul schiabil care se află în curs de modernizare.

În şedinţa de Consiliu Local de aseară s-a luat decizia ca în sezonul 2011-2012 de administrarea celor 20 de kilometri de pârtii şi de instalaţiile de transport pe cablu să se ocupe constructorul, firma Vectra, şi actualul operator de transpot pe cablu, Ana Teleferic. Primarul Braşovului susţine că decizia este valabilă doar pentru iarna aceasta.

Vedeţi aici cum vor arăta noil pârtii din Poiana Braşov

„Aceştia ne vor asigura siguranţa tuturor echipamentelor până la recepţia finală, după care vom constitui un serviciu propriu, aflat în subordinea Consiliului Local, care se va ocupa de gestionarea instalaţiilor de transport pe cablu şi a pârtiilor. Serviciul va avea 75 de angajaţi, care vor îndeplini anumit condiţiii, de la ingineri şi intalaltori la specialişti în domeniul IT. Aceştia vor fi pregătiţi de actualii furnizori", a precizat primaul George Scripcaru.

Tarifele pentru turişti, în Poiană, vor fi stabilite abia în următoarea şedinţă a Consiliului Local.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite