Vankay vrea Podul de la Dârste, după ce primăria i-a cumpărat terenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Vankay a blocat de mai multe ori centura Braşovului, pentru a protesta faţă de abuzurile edililor. Foto: Arhivă
Ladislau Vankay a blocat de mai multe ori centura Braşovului, pentru a protesta faţă de abuzurile edililor. Foto: Arhivă

Tânărul a formulat o solicitare în instanţă pentru a deveni proprietarul pasajului, însă, terenul său de 2.800 de metri pătraţi, de sub pod, a fost vândut între timp de o bancă, pentru un credit neachitat.

Ladislau Vankay a rămas şi fără terenul pe care îl deţinea şi fără despăgubirea oferită de Municipiul Braşov prin hotărâre de Consiliul Local. Nu şi-a plătit ratele la un credit, iar banca i-a scos terenul la licitaţie, fiind cumpărat de Primăria Braşov, informează bzb.ro.

Vankay a formulat o solicitare în instanţă pentru a deveni proprietarul podului, dar i-a fost respinsă de Judecătoria Braşov, după care tânărul a solicitat calea de atac. „Recursul promovat de ei se va închide prin faptul că ei nu vor avea calitate procesuală atâta timp cât nu mai sunt proprietarii acestui teren", a declarat pentru bzb.ro Nicolae Vrânceanu, avocatul Primăriei Braşov.

Valoarea de piaţă a terenului stabilită de expertiza Primăriei a fost de 270 euro/mp, raportul de evaluare fiind executat de un expert independent, autorizat ANEVAR.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite