Vama Braşov a avut încasări record în primul semestru de activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) Braşov a înregistrat creşteri cu 27% în ceea ce privesc amenzile şi încasările la bugetul de stat, comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut.

Până acum, DRAOV a strâns peste 159 milioane de lei. Majoritatea încasărilor au provenit din executările silite, circa 5,63 de milioane de lei, fiind confiscate totodată şi 50.000 de articole contrafăcute.

"Din 441.869 de articole reprezentând haine, parfumuri, încălţăminte şi ţigări, peste 50.000 erau contrafăcute. În primul semestru al acestui an judeţul Braşov are o creştere de 20 %la încasări", a precizat şeful DRAOV Braşov, Constantin Stoian, citat de www.brasovultau.ro.

Potrivit unui clasament dat publicităţii de Agenţia Naţională a Vămilor, DRAOV s-a clasat pe locul al treilea. "În acest semestru, pot spune că am obţinut rezultate notabile. Din produsele accizabile, spre exemplu, am obţinut în primul semestru  1,9 milioane de lei, faţă de 287.000 de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut. Din acţiunile în trafic derulate alături de Inspectoratul de Poliţie am colectat 3,2 milioane de lei. Din totalul misiunilor de investigare a fraudelor, 89% au fost cu constatări şi am avut probe clare", a mai spus Constantin Stoian. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite