VIDEO Trupa Hi-Q concertează live în Kasho Club din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Dragobete, Kasho Club le-a pregătit tinerilor îndrăgostiţi o surpriză muzicală inedită. Joi seara, hit-uri celebre precum „Încă o dată", „Mor de dor" sau „Dor de tine, dor de noi" vor fi interpretate de Hi-Q, în Kasho.

Joia aceasta, la Fun Night, în Kasho Club sunt invitaţi Dana, Mihai şi Florin de la Hi-Q. Cea mai populară trupă autohtonă va cânta live începând cu ora 23.00.

Trupa Hi-Q a fost fondată în Braşov, în anul 1996, de Mihai Sturzu şi Florin Grozea, pe atunci elevi de liceu, iar ca solistă au ales-o pe frumoasa Dana  Nălbaru. În cei peste 10 ani de activitate, Hi-Q a lansat şapte albume, 20 de videoclipuri şi opt single-uri nr. 1 în România. De exemplu, „Lose You", prima melodie în limba engleză a trupei, a fost difuzată inclusiv în Canada şi America Latină.

În 2003, Dana Nălbaru a ales să se despartă de Mihai şi Florin, orientându-se către o carieră solo. De atunci, cei doi membri ai trupei au încercat mai multe variante de voce pentru trupă, iar în 2010 trupa a revenit pe piaţa muzicală în formula iniţială.

Intrarea la concert costă doar 10 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite