Braşov: VIDEO / Traficanţi de emigranţi albanezi, reţinuţi de poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte braşoveni, cu vârste cuprinse între 23 şi 32 de ani, din oraşul Victoria, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au ajutat mai mulţi cetăţeni albanezi să treacă în mod fraudulos frontiera, cu destinaţia Italia.

În schimbul serviciilor oferite, braşovenii au primit 6.000 euro. Întreaga reţea a picat după ce cinci albanezi au fost prinşi trecând ilegal graniţa ţării, pe la unul din punctele de frontieră din judeţul Arad.

Poliţiştii spun că emigranţii au fost racolaţi la începutul lunii februarie, în Albania, de către G.B., 27 de ani, zis Nicola, şi G.P., 32 de ani. Aceştia le-au promis că îi vor ajuta să ajungă în Italia, prin România. Braşovenii le-au întocmit invitaţiile necesare pentru eliberarea vizei de intrare în România, iar de aici albanezii au fost preluaţi de o călăuză, S.D.B., 35 de ani, din Mărăşeşti, judeţul Vrancea, care i-a trecut fraudulos frontiera în Ungaria. Acolo au fost însă aşteptaţi poliţiştii maghiari. 

Cinci dintre cei şapte braşoveni au fost arestaţi preventiv 29 de zile.

VEZI VIDEO MAI JOS
DE LA ACŢIUNEA POLIŢIŞTILOR

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/migratie.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite