Braşov: Dani Coman: "Vom avea viaţă grea cu Unirea Urziceni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dani Coman: "Vom avea viaţă grea cu Unirea Urziceni"
Braşov: Dani Coman: "Vom avea viaţă grea cu Unirea Urziceni"

În etapa a XIII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni sâmbătă, de la ora 21.15, pe Stadionul "Tineretului", campioana Unirea Urziceni.

Desemnat de suporteri drept cel mai bun jucător al braşovenilor în meciul câştigat în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, Dani Coman este convins că duelul cu Unirea Urziceni va fi extrem de dificil. În utmă cu o săptămână, FC Braşov a eliminat în optimile Cupei României pe Unirea, pe care a învins-o cu 1-0.

"Sunt convins că ne va fi mult mai greu decât în meciul din Cupa României, atunci când am reuşit să ne calificăm în sferturi chiar pe terenul lor. Unirea Urziceni este o echipă foarte bine organizată, care joacă mai bine în deplasare.

Vor veni montaţi la Braşov să obţină trei puncte. Nu cred că pot invoca oboseala, pentru că ştiu că au un lot numeros şi valoros. Noi ne dorim să câştigăm, pentru că vrem să terminăm turul de campionat în primele locuri
", a declarat Coman pentru site-ul clubului.

Totodată, FC Braşov anunţă că s-au pus în vânzare biletele pentru partida cu Unirea Urziceni. Preţul unui tichet costă 20 de lei (peluze, tribuna a II-a şi tribuna I), 30 de lei (sectoarele S şi T), iar la fotolii, preţul unui bilet ajunge la 150 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite