Braşov: Măldărăşanu: „Regret că nu am ajuns la Unirea Urziceni” (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Măldărăşanu: „Regret că nu am ajuns la Unirea Urziceni” (VIDEO)
Braşov: Măldărăşanu: „Regret că nu am ajuns la Unirea Urziceni” (VIDEO)

Chiar dacă a fost curtat intens de campionii de la Unirea Urziceni, mijlocaşul de 33 de ani de la FC Braşov, Marius Măldărăşanu, va continua şi în sezonul viitor sub Tâmpa.

Transferul s-a blocat la bani, oficialii braşoveni solicitând în schimbul fostului rapidist circa 200.000 de euro, iar ialomiţenii îl doreau pe jucător gratis.

După 12 zile petrecute în cantonamentul de la Anzere (Elveţia), FC Braşov s-a întors în ţară în cursul dimineţii de vineri, iar jucătorii au primit liber până luni de la antrenorul Nicolo Napoli. „Stegarii” au susţinut în Elveţia trei partide de verificare, învingând pe Zamalek (7-1) şi selecţionata sub 20 de ani a Emiratelor Arabe Unite (2-0), dar au fost înfrânţi de francezii de la Sochaux, cu 0-2.

Regretele lui „Măldă”

Din Elveţia s-a întors şi mijlocaşul Marius Măldărăşanu, care s-a arătat vizibil afectat de ratarea transferului la Unirea Urziceni. „Am avut o şansă mare să evoluez în Liga Campionilor, dar dacă nu s-a găsit înţelegere nu mă mai gândesc la acest aspect acum. Sunt la Braşov şi o să dau totul pentru echipa mea. Nicolo Napoli va trebui să ducă mai departe munca începută de Răzvan Lucescu şi să ne calificăm în Europa League în sezonul următor”, a declarat „Măldă” pentru gsp tv.



Altfel, primul antrenament al „galben-negrilor” după revenirea din Elveţia va avea loc mâine, de la ora 18.00, cel mai probabil pe Stadionul „Tineretului” sau la baza sportivă de la ICIM. La şedinţa de pregătire este aşteptat să participe şi atacantul Alexandru Piţurcă.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite