Braşov: Unirea Urziceni se pregăteşte de Ligă la Braşov (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei săptămâni de relaxare şi vacanţe exotice, băieţii lui Dan Petrescu au uitat de petrecere şi au revenit la munca de jos. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO.

Ialomiţenii au ajuns miercuri seara în Poiana Braşov, iar ieri dimineaţă „Bursucul” a scos untul din campionii României. Astfel, pregătirile pentru Liga Campionilor au debutat la înălţime, acolo unde îşi propune să ajungă şi „Chelsea de Ialomiţa” în sezonul viitor european. Galamaz şi compania au început ziua de muncă la primele ore ale dimineţii şi s-au pregătit timp de circa 90 de minute pe un teren din Braşov.

Dan Petrescu a fost extrem de relaxat şi jovial la primele mişcări de încălzire, dar „şi-a revenit” pe parcursul antrenamentului. Principalii vizaţi au fost Dănălache şi Ricardo Gomez, dar nici restul fotbaliştilor nu au scăpat de înţepăturile lui Petrescu. Pe parcursul şedinţei de pregătire, seriozitatea a fost la ordinea zilei, fotbaliştii concentrându-se exclusiv pe indicaţiile fostul internaţional, care s-a pregătit cot la cot cu jucătorii lui.

Relaxare pe final

Aflat la primele pregătiri alături de campioni, fostul stelist Sorin Paraschiv a fost cel mai elocvent exemplu de determinare, fiind printre favoriţii „Bursucului”, care nu a ezitat să-l laude pe fostul număr 22 din Ghencea. Buna dispoziţie a fost la ea acasă în ultima parte a antrenamentului, Dan Petrescu redevenind cel mai bun prieten al propriilor elevi. Lipsit de vlagă la finalul pregătirii, Sorin Paraschiv, care încă nu parafat acordul cu Unirea Urziceni, s-a rezumat să comenteze: „Am venit cu inima deschisă la Urziceni şi vreau să facem treabă bună în sezonul următor. Mi s-a oferit şansa să evoluez în Liga Campionilor şi nu am putut să ratez această oportunitate. Mă înţeleg foarte bine cu băieţii şi în special cu Mister, parcă ne ştim de o viaţă”.

„Muncă dusă la extrem”

Principalul artizat al succesului grupării din Bărăgan, Dan Petrescu, este convins că numai prin seriozitate maximă echipa lui se poate menţine pe aceeaşi pantă ascendentă: „Băieţii cunosc metodele mele de pregătire şi trebuie să se aştepte la ceea ce este mai greu dacă vor să obţină performanţe. Nu lucrez cu jumătăţi de măsură şi nu vreau să am în lot fotbalişti care nu dau totul pe teren”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite