Urşi adoptaţi la distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lidia şi Cristi, doi dintre urşii din Rezervaţia de la Zărneşti
Lidia şi Cristi, doi dintre urşii din Rezervaţia de la Zărneşti

Oricine doreşte să adopte la distanţă un urs de la Rezervaţia din Zărneşti poate să facă acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Urşii pot fi preluaţi timp de un an de iubitorii de animale contra unor sume care pornesc de la 25 de euro şi ajung chiar şi la 500 de euro. Banii trimişi sunt folosiţi de administratorii rezervaţiei pentru a hrăni animalele adoptate la distanţă şi pentru a le oferi acestora cele mai bune condiţii. „Donaţia dumneavoastră este mai mult decât binevenită, întrucât ne va ajuta nu numai să hrănim aceste magnifice animale, ci şi să asigurăm tratamentul veterinar, îngrijirea pădurii, cheltuieli de mentenanţă - cum ar fi întreţinerea iazurilor urşilor şi, de asemenea, să salvăm urşii din captivitate de pe tot teritoriul României", este mesajul administratorilor, postat pe site-ul rezervaţiei.

O tonă de mâncare pe zi

„Părinţii adoptivi" primesc în schimb un certificat de adopţie însoţit de fotografia ursului şi de povestea vieţii acestuia. În funcţie de suma dăruită, iubitorii de animale primesc vizite gratuite în Rezervaţia de la Zărneşti sau diverse suveniruri. În Rezervaţia de la Zărneşti trăiesc 57 de urşi, iar administratorii acesteia au nevoie, în fiecare zi, de peste o tonă de mâncare pentru a hrăni animalele.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite