Urmărire ca-n filme pe stăzile din Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Poliţiştii au gonit după şoferul unui autoturism, care nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Bărbatul avea şi de ce să fugă, fiindcă nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.

Incidentul s-a petrecut ieri, când o patrulă auto a Poliţiei Săcele a constatat că şoferul unui autoturism circulă cu viteză mare, pe strada Viitorului din cartierul Săcele. Poliştii au vrut să-l oprească, dar bărbatul a continuat să calce pedala de acceleraţie. Oamenii legii au plecat imediat el, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După o urmărire care s-a întins pe o distanţă de 500 de metri, maşina a fost blocată în trafic. Şoferul a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei  Săcele.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana respectivă, un săcelean de 26 ani,  posedă permis de conducere, ca urmare a fost reţinut de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere, iar azi urmează a fi formulată propunere de arestare preventivă", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Tot ieri, de data aceasta pe strada Turnului din Braşov şi în comuna Buneşti, poliţiştii au prins braşovean de 34 ani şi un cetăţean german de 69 ani, care conduceau un autoturism neînmatriculat, cu plăcuţe de înmatriculare false, respectiv un autoturism înmatriculat provizoriu,cu valabilitatea numerelor expirată. Ambele personae sunt cercetate în stare de libertate, pentru infracţiuni la Legea Circulaţiei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite