Braşov: Mai sunt locuri bugetate la Universitatea „Transilvania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Mai sunt locuri bugetate la Universitatea „Transilvania“
Braşov: Mai sunt locuri bugetate la Universitatea „Transilvania“

Absolvenţii de liceu mai au la dispoziţie 206 locuri bugetate care nu s-au ocupat în prima  sesiune de admitere. Până pe 6 septembrie, doritorii au timp să se înscrie la admiterea de toamnă la facultate, pe locurile neocupate.

Locuri sunt suficiente la studiile de licenţă, atât plătite, cât şi subvenţionate de stat. Admiterea se face pe bază de dosar, aşa că şi în septembrie va fi concurenţă mai ales pe cele câteva locuri bugetate care au mai rămas. Oferta este bogată la domeniile tehnice şi ştiinţele exacte. 

67 de locuri la Industria Lemnului


Cea mai „bogată“ ofertă este cea a Facultăţii de Industria Lemnului, unde sunt 67 de locuri libere. Cele mai multe dintre acestea, 36, sunt la profilul Inginerie şi management forestier. Candidaţii mai pot opta şi pentru Facultatea de Inginerie Tehnologică, unde sunt 45 de locuri cu taxă, la diverse programe de studii. Şi Ingineria Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor caută studenţi bugetaţi. Aici mai sunt în total 41 de locuri libere. Alte 35 de locuri bugetate sunt la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, iar 11 sunt la Inginerie Mecanică.

Aflaţi ce alte facultăţi au locuri bugetate libere atât la facultate, cât şi la masterat, din Adevărul de Seară!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite