Braşov: Viorel Moldovan: "Putem lua cele trei puncte cu Universitatea Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: "Putem lua cele trei puncte cu Universitatea Craiova"
Braşov: Viorel Moldovan: "Putem lua cele trei puncte cu Universitatea Craiova"

FC Braşov va întâlni vineri, de la ora 18.00, pe Stadionul "Tineretului", pe Universitatea Craiova, duelul contând pentru etapa a patra a Ligii I la fotbal.

Cu cinci puncte cucerite în primele trei runde, FC Braşov îşi va măsura forţele în compania rivalilor tradiţionali de la Craiova, disputa fiind una de orgoliu a campionatului nostru. Deşi se confruntă cu serioase probleme de lot, tehnicianul "stegarilor", Viorel Moldovan, este convins că propria formaţie se poate impune vineri, în faţa propriilor suporteri.


"Ne aşteaptă un meci extrem de dificil, pe care trebuie să-l câştigăm. Este important să obţinem prima victorie a sezonului pe propriul teren. Trebuie să evoluăm cu multă determinare, agresivitate şi să luptăm pentru fiecare minge. Doar cu sacrificii vom putea câştiga toate punctele puse în joc. I-am urmărit pe craioveni în ultimele două meciuri şi pot să spun că echipa arată bine, iar în ultima etapă au evoluat aproape perfect. Oltenii sunt imprevizibili şi periculoşi dacă le dai spaţii. Au jucători capabili să facă diferenţa într-un meci, cum ar fi Costea sau Prepeliţă. Însă, Craiova are şi numeroase puncte slabe, pe care trebuie să le speculăm la maximum. Trebuie să abordăm cu încredere meciul şi sper ca publicul să ne poarte spre victorie", a comentat Moldovan.

Pentru întâlnirea de vineri, braşovenii nu se pot baza pe Oros (suspendat), Cristescu şi Nae Constantin (ambii accidentaţi), în timp ce Piţurcă, Abrudan şi Voicu sunt incerţi. De partea cealaltă, de la oaspeţii va absenta vedeta echipei, Florin Costea, care este accidentat şi nu va face deplasarea la Braşov, iar Prepeliţă nu este refăcut în totalitate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite