Uniunea Social Liberală e oficială la Braşov! Astăzi s-a semnat protocolul de colaborare dintre PSD, PNL şi PC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semnarea documentelor de înfiinţare a Uniunii Social-Liberale a avut loc astăzi, la Braşov. PSD, PNL şi PC au decis să se unească şi să creeze, pe plan judeţean, o uniune pe care au gândit-o mai întâi la nivel naţional.

CITEŞTE ŞI:

Victor Ponta: „Săptămâna viitoare vom depune o moţiune pe sănătate şi una pe agricultură"

Victor Ponta: „Fac un apel către primari, medici şi asistente să redeschidă spitalele"

La evenimentul de astăzi au participat preşedintele PSD - Victor Ponta, preşedintele PC - Daniel Constantin şi din partea PNL a participat preşedintele CJ Braşov - Aristotel Căncescu. 

„Uniunea Social Liberală este făcută pentru oamenii din ţară, care în aceste momente dure pentru România au nevoie de o alternativă, de o speranţă. 90 % dintre români sunt profund dezamăgiţi de ce se întâmplă şi vor alternative la tot răul care ni se întâmplă. Problema este că ne-am obişnuit cu răul. Guvernul pe care îl va forma Uniunea Social Liberală va fi un guvern al României", a declarat Victor Ponta, preşedintele PSD.

Partidul Conservator mizează pe alegeri locale corecte. „Sperăm ca în 2012 primarii să fie aleşi după criterii administrative corecte, spre beneficiul cetăţenilor“, a spus Daniel Constantin, preşedintele PC. 

Şi Aristotel Căncescu, preşedintele ConsiliuluI Judeţean Braşov este de părere că aderarea de astăzi este singura soluţie pentru învingerea actualului guvern. „Suntem trei formaţiuni puternice care mereu au avut un dialog civilizat. Suntem împreună pentru că avem de luptat împotriva unui guvern care conduce abuziv", a completat Aristotel Căncescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite