Braşov: Dinu Gheorghe: „Unirea putea beneficia de o lovitură de la 11 metri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dinu Gheorghe: „Unirea putea beneficia de o lovitură de la 11 metri”
Braşov: Dinu Gheorghe: „Unirea putea beneficia de o lovitură de la 11 metri”

Preşedintele „stegarilor”, Dinu Gheorghe, a fost fair-play la finalul întâlnirii dintre FC Braşov şi Unirea Alba Iulia, recunoscând că gazdele puteau beneficia de o lovitură de pedeapsă.

„Vamă” nu a fost satisfăcut de prestaţia din teren a jucătorilor, dar consideră că FC Braşov va avea un moral bun pentru confruntările din etapele următoare.

Nu sunt mulţumit de joc, dar importante sunt punctele. Am câştigat datorită experienţei mult superioare a fotbaliştilor noştri. Am controlat partida în momentele cheie, dar am fost inexacţi în intervenţii. Adversarii ne-au pus mari probleme, dar am avut şi noroc. Totuşi, a fost primul meci, suntem la început de drum şi ne dorim să creştem d la meci la meci. Sunt convins că vom arăta altă faţa la partida de pe propriul teren cu Astra Ploieşti. Îmi asum în totalitate responsabilitatea situaţiei prin care a trecut clubul în perioada de pauză”, a precizat Dinu Gheorghe.

Preşedintele braşovenilor a comentat şi faza posibilului penalty din minutul 53, atunci când Nae Constantin l-a deposedat imprudent pe Rade Veljovic, dar centralul a dat câştig de cauză „stegarilor”.

Cred că Alba Iulia a avut un penalty neacordat. Nae Constantin a intervenit riscant asupra lui Veljovic. Până la urmă, este bine că s-a terminat aşa. Am obţinut o victorie care ne va da moral pentru partidele următoare. Este esenţial că am debutat cu un succes în noul campionat”, a conchis „Vamă”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite