Un turist din Dâmboviţa a fost prădat de hoţi în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi i-au spart maşina, un Matiz, şi i-au sustras bunuri în valoare de 1.500 de lei. Poliţiştii au găsit asupra hoţilor atât bunurile cât şi instrumentele cu care aceştia au reuşit să deschidă autoturismul.

Furtul a fost comis ieri. Cei trei suspecţi, A.Lucian, 29 ani, R.Răzvan, 26 ani și F.Gheorghe,28 ani au sustras din autoturism o poşetă cu bunuri personale, un tricou, un MP 4 player și un termometru auto. Nu au apucat să le valorifice, fiindcă, pe drum, au fost opriţi de o patrulă a poliţiei din Poiana Braşov.

Oamenii legii au găsit asupra lor o sulă metalică cu mâner din lemn, un briceag cu lamă modificată şi o foarfecă, pe care suspecţii le-au folosit la forţarea portierelor autoturismului şi spargerea acestuia. Cei trei braşoveni au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări.   

„Ulterior, polițiștii au recuperat și o poșetă cu documente personale, care a fost furată din autoturismul respectiv și, ulterior, aruncată în zona comiterii infacțiunii. Suspecții au fost reținuți de polițiști și vor fi prezentați azi magistraților brașoveni, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite