Un taximetrist a fost bătut şi apoi jefuit, pe strada Uranus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Meseria de taximetrist a început să devină o aventură şi în Braşov, după ce săptămâna aceasta un şofer a fost agresat în plină stradă de doi tineri, care au vrut să-şi facă „un ban de buzunar".

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 22.00, chiar în faţa unui bar de pe strada Uranus. Tânărul taximetrist de 27 de ani tocmai lăsase un pasager în zonă, când s-a trezit cu doi tineri necunoscuţi în maşină, care l-au ameninţat cu un cuţit și l-au lovit cu pumnii în zona capului şi a feţei.

Agresiunea a continuat şi în afara autoturismului,după care agresorii i-au luat cheile din contactul maşinii şi telefonul mobil și au fugit de la locul faptei. După numai câteva ore de la sesizare,polițiștii i-au depistat și reținut, pe strada Sitarului, pe cei doi suspecți, în vârstă de 18 și 21 ani. Aceştia au fost prezentați Parchetului, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie,magistratul dispunând față de cei doi măsura preventivă a obligării de a nu părăsi teritoriul municipiului Brașov,pentru 30 zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite