Un tânăr şi-a tăiat venele cu un pahar, în motelul Dreher din Braşov (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Braşov a fost sesizată cu privire la acest incident astăzi, în jurul orei 12.50, de către o angajată a motelului Dreher, în care se cazase bărbatul.  

UPDATE, 4.01.2011, ORA 10.00 Sinucigaşul şi-a tăiat venele cu un pahar şi, inspirat probabil din filme, a lăsat un mesaj însângerat pe oglindă.

C. Vincenţiu lucra la Poşta Braşov şi avea o relaţie cu o colegă de muncă. Însă, în urma unor certuri, cei doi s-au despărţit şi, se pare, că împăcarea nu mai era posibilă. Supărat că nu mai poate continua relaţia, Vincenţiu s-a cazat la motelul Dreher pentru a-şi plănui sinuciderea. Pe de altă parte, iubita lui, îngrijorată că nu reuşea să dea de el, l-a dat dispărut la Poliţie, ieri-dimineaţă.

3.01.2011 Cel care s-a sinucis se numea C.Vincențiu, avea doar 25 ani şi era din Araci, judeţul Covasna. Tânărul a fost găsit fără suflare, în camera în care se cazase, de o cameristă, care a alertat imediat conducerea motelului. „În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, au identificat, în camera respectivă, cadavrul lui C.Vincențiu, de 25 ani, care prezenta tăieturi în zona antebrațelor", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că tânărul, care se cazase în camera respectivă s-a sinucis, din cauza unor probleme sentimentale.

De asemenea, potrivit unor surse neoficiale, tânărul şi-ar fi tăiat venele cu un pahar.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul medicină legală, pentru necropsiere, iar cercetările  continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite