Un recidivist din Harghita a fost încătuşat la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. arhivă
Foto. arhivă

Individul, un bărbat de 33 de ani, riscă să ajungă din nou după gratii după ce a tâlhărit un braşovean în Hărman. Atacatorul se eliberase din penitenciar anul trecut, unde fusese închis pentru omor deosebit de grav.

Cei 14 ani pe care i-a petrecut după gratii nu au fost suficienţi pentru harghiteanul de 33 de ani, care acum riscă să ajungă din nou la puşcărie după ce, în data de 23 martie, a tâlhărit un braşovean pe raza comunei Hărman. Agresorul i-a luat victimei suma de 350 de lei şi un telefon mobil, apoi a dispărut. Ieri, suspectul a picat în plasa poliţiştilor. 
„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, ieri a fost identificat suspectul în acest caz, un harghitean de 33 ani, care fusese eliberat din penitenciar în cursul anului 2011, unde ispăşise o pedeapsă de 14 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav. Suspectul a fost reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov şi Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite