Un puşti din Braşov s-a vândut unui italian pentru bani şi cadouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Minorul, în vârstă de 16 ani, l-a cunoscut pe italianul Apa Francesco (46 de ani) în luna octombrie 2010, pe site-ul de socializare HI5. Din vorbă în vorbă, bărbatul i-a propus adolescentului să întreţină cu el relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani sau alte bunuri.

Copilul a fost de acord şi în luna ianuarie 2011, Apa Francesco a venit în Braşov. A închiriat un apartament şi l-a invitat pe puşti la el, propunându-i să întreţină relaţii sexual orale. Minorul a fost de acord şi în schimbul favorurilor oferite a primit 150 de lei. Cei doi au continuat să se vadă şi în lunile următoare. Pentru fiecare partidă de sex oral minorul primea bani sau cadouri, pe care bărbatul i le aducea din Italia. Aşa s-a ales copilul cu un notebook, un telefon mobil de ultimă generaţie sau cu un skateboard.

Arestat pentru relaţii sexuale cu minori

Totul a durat până în luna noiembrie a acestui an, când pe fir au intrat anchetatorii, sesizaţi de mama copilului. „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au solicitat, la data de 11 noiembrie, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului Apa Francesco, cetătean italian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Magistraţii Judecătoriei Braşov au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 29 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, procurorul Ramona Muscalu.

Italianul riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 12 ani.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite